Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън може да е най-елегантната кралска особа,

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън може да е най-елегантната кралска особа,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм надви бъдещата кралица

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън може да е най-елегантната кралска персона, само че в класацията за фешън жанр изостава зад Виктория Бекъм. В допитване, обхванало 14 000 европейци, някогашната певица от " Спайс гърлс "  получи 28% от гласовете, които ѝ обезпечават първото място. Съпругата на принц Уилям заема втората позиция с 24%. Херцогинята е единствената представителка на кралския двор, класирала се в Топ 10. Челната десетка на иконите на стила включва още Киара Ферани, Оливия Палермо, Ели Голдинг, Алекса Чънг, Джейн Бъркин, Ана Кливланд, Лизи Хадфийлд и Бони Стрейндж.

Междувременно Италия - дом на световноизвестни дизайнери и фешън къщи като  " Prada " и " Versace ", беше определена за най-стилната европейска страна, оставяйки след себе си Франция и Испания, пише Българска телеграфна агенция. Челната петица се добавя от Англия и Швеция. В Топ 10 попадат също Дания, Португалия, Германия, Норвегия и Финландия.

Проучването на уеб страницата за мода Farfetch демонстрира, че над 50% от хората черпят фешън ентусиазъм от непознати страни, най-често Италия, Франция и Англия. Петдесет и шест на 100 споделят, че обичат да научават нови неща за модата и стила, като 52% имат предпочитание да разширят кръгозора си и да покачат знанията си за интернационалната мода и дизайн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР